Tasibel woonsite Hamme logoopen mobile menu
Tasibel woonsite Hamme logo
Vragen!?
miraburg

CONTACTEER ONZE PARTNERS

Deze informatieve website ontsluit drie aspecten: een stukje industriële geschiedenis en erfgoed, een sociaal zorgaspect en een bouw- en samenlevingsvisie, die respectievelijk ingevuld worden door de drie partners die voor deze presentatie borg staan. Hebt u na het zien van deze beelden en tekstfragmenten nog bepaalde vragen rond één van deze items, dan kan u deze direct stellen aan de juiste instantie, zoals onderaan de structuur ook aangeeft.

scroll verder

partners

Heemkring Osschaert

Heemkring Osschaert vzw  is een studie- en documentatiecentrum die de lokale geschiedenis en erfgoedmaterie in kaart brengt. Tot deze domeinen behoren ook familiekunde, volkskunde, cultuurgeschiedenis, typsiche landschapsaspecten en archeologie. In één woord samengevat: het verhaal van de identiteit van de Hammenaar.

urlhttp://www.heemkringosschaert.be/emailfreddy.huylenbroeck@telenet.be(klik om te mailen)

De Zonnige Woonst

De Zonnige Woonst heeft als missie om betaalbare en kwaliteitsvolle woningen aan te bieden aan mensen met woonnood. In deze context tracht deze dynamische sociale huisvestingsmaatschappij steeds nieuwe woonopportuniteiten te creëren en een betrouwbare, klantgerichte dienstverlening te verstrekken. Een gedreven team van enthousiaste medewerkers staat dan ook paraat om uw vragen naar specifieke woonproblematiek, eerstelijnszorg en sociale huisvesting te beantwoorden.

urlhttps://www.dezonnigewoonst.be/emailinfo@dezonnigewoonst.be(klik om te mailen)

Astor vzw

Astor vzw biedt kwaliteitsvolle en betaalbare woningen aan, zorgvuldig ontworpen in een zorgzame buurt. De site van Tasibel wordt in die zin uitgebouwd: een woonbuurt met specifieke aandacht voor ouderen en al diegene die zorg en ondersteuning wensen, of die vooruitziend zijn naar de dag waarop dat zo zal zijn. Maar ook voor mensen die zich beter voelen in een groepswoning vanwege het contact met medebewoners of de nabijheid van zorgverleners, ligt hier een passend antwoord. Welzijn is de troefkaart die hier wordt uitgespeeld.

urlhttps://www.astorvzw.be/emailinfo@astorvzw.be(klik om te mailen)
end page

Wij gebruiken cookies voor een zo goed mogelijke gebruikerservaring.