Tasibel woonsite Hamme logoopen mobile menu
Tasibel woonsite Hamme logo
Vragen!?
miraburg

CONTACTEER ONZE PARTNERS

Deze informatieve website ontsluit drie aspecten: een stukje industriële geschiedenis en erfgoed, een sociaal zorgaspect en een bouw- en samenlevingsvisie, die respectievelijk ingevuld worden door de drie partners die voor deze presentatie borg staan. Hebt u na het zien van deze beelden en tekstfragmenten nog bepaalde vragen rond één van deze items, dan kan u deze direct stellen aan de juiste instantie, zoals onderaan de structuur ook aangeeft.

scroll verder

partners

Heemkring Osschaert

Heemkring Osschaert vzw  is een studie- en documentatiecentrum die de lokale geschiedenis en erfgoedmaterie in kaart brengt. Tot deze domeinen behoren ook familiekunde, volkskunde, cultuurgeschiedenis, typsiche landschapsaspecten en archeologie. In één woord samengevat: het verhaal van de identiteit van de Hammenaar.

urlhttp://www.heemkringosschaert.be/emailfreddy.huylenbroeck@telenet.be(klik om te mailen)

de Thuisbouwer

Woonmaatschappij de Thuisbouwer maakt samen met jou werk van betaalbaar, woonzeker, kwaliteitsvol en zorgzaam wonen. De Thuisbouwer gaat samen met jou aan de slag. Samen maken we werk van betaalbare woonzekerheid. Het fundament leggen we in een goed open gesprek waarin we jou en je woonwensen beter leren kennen. We bouwen en verhuren woningen en appartementen waarin jij graag thuiskomt. We zorgen dat jij en de mensen van wie je houdt, zich goed voelen waar ze wonen. We zorgen voor een plek waar je klaar bent voor de toekomst.

de Thuisbouwer, samen beter wonen

urlhttps://dethuisbouwer.be/emailtasibel@dethuisbouwer.be(klik om te mailen)

Van Roey

Waarop we hier bij Van Roey nog het meest fier zijn? Dat we ondanks onze grote omvang ons familiale karakter intact houden. We geven, letterlijk, vorm aan de samenleving vanuit onze passie om de leef- en werkomgeving van mensen te verbeteren. Echte meerwaarde op lange termijn: daar ligt onze focus! Onze mensgerichte visie gaat verder dan bouwen alleen. Met hechte partnerschappen, versterkt door de kracht van onze bouwgroep, creëren we duurzame plekken waar mensen aangenaam leven, werken, sporten en ontspannen.

Kortom: Van Roey bouwt voor mensen!

urlhttps://www.vanroey.pro/emailtasibel@vanroey.pro(klik om te mailen)
end page

Wij gebruiken cookies voor een zo goed mogelijke gebruikerservaring.